Kim Stockx

Lespraktijk

 

De blokfluit

De blokfluit een saai instrument? Nee hoor, weet je wel hoeveel verschillende soorten blokfluiten er bestaan? 

Heb jij altijd al een muziekinstrument willen spelen en wil je ook graag èchte concerten spelen? Dan is blokfluitles misschien wel iets voor jou! Iedere maandag- en dinsdagmiddag geef ik blokfluitles op de Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust in Voorburg. Wil jij langskomen voor een gratis proefles?

Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar kimstockx@live.nl

 

181120_9834.jpg

Instrument

Voor het volgen van de lessen adviseer ik om een goed instrument aan te schaffen. Een sopraanblokfluit van het merk AURA is hiervoor aan te raden. Deze blokfluit kost rond € 55,- en is te koop in de meeste goede muziekhandels. Belangrijk is om te vragen naar een blokfluit met een zogenaamde barok boring. Dit betekent dat de onderste twee gaten op de fluit bestaan uit twee kleine gaatjes die naast elkaar zijn geboord, ook wel dubbelboring genoemd. Daarnaast is er nog een keuze uit een gelakte en ongelakte versie. De ongelakte versie is wat goedkoper (rond € 40,-), maar het hout kan dan ook gemakkelijker beschadigen. Voor vragen of advies over de aanschaf van een instrument kunt u gerust contact met mij opnemen.

 

Lesgeldtarieven blokfluitlessen kinderen

Het lesgeld en de lengte van de lessen zijn afhankelijk van het aantal leerlingen dat in groepsverband les heeft. Daarvoor hanteer ik in principe onderstaand schema, maar hier zijn in overleg aanpassingen mogelijk. Bij de indeling van de groepen wordt voornamelijk gekeken naar de leeftijd van de leerlingen. Ook kunnen de leerlingen als groep worden aangemeld voor blokfluitles.

 

                                           

 

 

 

 

 

 

 

2
1
30 minuten
€ 13,00
€ 23,00
30 minuten
Aantal kinderen per groep
Duur van de les
Lesgeld per kind per les

©Wouter Jansen